even voorstellen

Over ons

Novocoatings is gespecialiseerd in het aanbrengen van Phenol epoxy inbrandcoatings. Als gecertificeerd applicateur van Novotherm coatings bent u bij ons verzekerd van high end producten welke worden aangebracht met de nieuwste methodiek door ervaren personeel.

De nadruk ligt bij Novocoatings op het behandelen van warmtewisselaars met speciaal daarvoor ontwikkelde coatings. Deze warmtegeleidende coatings bieden bescherming tegen corrosieve dampen, chemicali├źn, zeewater etc.

Met 25 jaar ervaring op het gebied van het coaten van warmtewisselaars werkt ons team voor u om de beste kwaliteit te leveren. Tijdens alle processen worden continu allerlei parameters gecontroleerd en gelogd zodat een zeer stabiel eindproduct gegarandeerd kan worden.

Novocoatings werkt doorlopend aan innovatie, zowel op het gebied van verbetering van bestaande producten alsmede door ontwikkeling van nieuwe coatings. Ook optimaliseren wij onze productie faciliteit, processen en machines. Hiermee dragen wij bij aan sterke reductie van onze footprint maar met behoud van topkwaliteit producten.

Picture1